Skip to main content

Сатови

Ученици VIII1 реализовали су пројекат током фебруара 2024. године на часовима технике и технологије правећи зидне сатове. Кроз креативни процес сваки ученик је практичним радом и идејама унапредио свој рад, стварајући јединствене и функционалне сатове. Сваки ученик је био подстакнут да изрази своју креативност и техничке вештине кроз дизајнирање и израду сопственог сата. Радови су обухватали разноврсне идеје, од традиционалних до модерних дизајна. Ученици су користили различите материјале, боје и технике како би створили персонализоване сатове који одражавају њихову јединствену естетику. Пројекат је подстицао техничку креативност и развијао вештине планирања и извршавања.
Осим тога, важан аспект овог задатка био је тимски рад. Ученици су делили идеје, пружали подршку једни другима и заједно решавали изазове који су се појављивали током процеса израде. Кроз ову активност, осим стицања техничких знања, ученици су развијали и вештине сарадње, што доприноси њиховом целокупном развоју.
Сви радови су изложени како би цела школа имала прилику да види разноврсност и оригиналност сваког сата. Овај пројекат је допринео учењу из области технике и технологије и ојачао дух заједништва и креативности међу ученицима.

Зоран Буквић