Школска 2020/2021. година

Узимајући у обзир Стручно упутство за  организацију и реализацију образовно-васпитног рада у основној школи у школској 2020/2021. години и резултате анкете према којима је већина ученика опредељена за остваривање образовно-васпитног рада неспосредно у школи, ОШ ,,Милорад Мића Марковић“ ће за ученике од првог до четвртог разреда организовати наставу према основном моделу. Настава за ове ученике почиње у 7:30.
За ученике 7/1 и 8/1 организована је настава према основном моделу а за ученике 5/1, 5/2, 6/1, 6/2, 7/2 и 8/2 организација ће бити према комбинованом моделу.

Наставници наше школе ће и у школској 2020/2021. години за потребе реализације наставе на даљину користити платформу Гугл класрум. Ученици који ће образовно-васпитни рад пратити путем наставе на даљину, програм рада реализују на платформи Гугл класрум (веза са одељењским старешином и предметним наставницима) и путем часова снимљених од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Заводом за унапређивање образовања и васпитања који ће бити емитовани на јавном медијском сервису Србије. Ученици ће накнадно бити обавештени о начину праћења и вредновања њиховог рада од стране предметног наставника.

Пријем првака организован је 31. августа 2020. у сва три објекта наше школе. Захваљујемо се фирми „Три МБ уУниверзал стовариште“ из Мале Иванче што су нам омогућили да наши прваци добију исте мајце и фирми „Цоци балони“  из Сопота која нам је улепшала учионице својом декорацијом. Свим првацима школа је поклонила маске са именом школе.

Ксенија Илић