Учење на даљину

Едукативни садржаји за учење на даљину се емитују на трећем каналу Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне школе.

Распоред по разредима ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, www.rasporednastave.gov.rs.

Дан школе 2020.

katarina

Важан датум у години рада наше школе је 24. мај. Тада заједно са свим ученицима, родитељима, бившим и садашњим радницима, свима онима којима је Основна школа „Милорад Мића Марковић“ од значаја, славимо рођендан.

Због актуелне ситуације са вирусом корона, ове године носталгично се присећамо свих приредби, граје и похвала који би се на овај дан одвијали. Иако су нам ове године учионице и терени празни, не желимо да очајавамо, већ да ову ситуацију искористимо на потпуно другачији начин.
Ако може учење на даљину, може и прослава Дана школе на даљину! Искористићемо прилику и овде се захвалити свима који су на било који начин допринели да услови рада у нашој школи буду бољи. Похвалићемо све ученике, наставнике и родитеље који су заједничким снагама успели да савладају овај изазов, који није био ни мало лак.

Драги ученици, цењене колеге, поштовани родитељи, срећан вам Дан школе!

Радови ученика наше школе на тему „Моја школа“ и део ликовних радова, насталих у изолацији, само су део програма за Дан школе. Видео запис свих активности од почетка школске године и снимци наших рецитатора допринос су наших ученика обележавању овог празника.

Ксенија Илић