Учење на даљину

Едукативни садржаји за учење на даљину се емитују на трећем каналу Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне школе.

Распоред по разредима ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, www.rasporednastave.gov.rs.

Обавештење - Упис у први разред

Драги родитељи/други законски заступници деце, која су стасала за упис у први разред основне школе за школску 2020/2021. годину

Од 01. 04. 2020. године биће вам омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у ОШ „Милорад Мића Марковић “ у Малој Иванчи, Малом Пожаревцу и Поповићу, преко портала еУправе, на електронској адреси euprava.gov.rs кроз услугу „Исказивање интересовања за упис у основну школу“, где ће бити евидентирана ваша заинтересованост за упис детета у нашу школу.

Пошто преко ове услуге искажете интересовање, након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, заинтересованим родитељима ће бити послато електронско или телефонско обавештење о датуму уписа у школу.

Када се дефинише датум уписа, на истом порталу еУправа биће омогућена и услуга еЗаказивања термина за упис и тестирање, која ће вам омогућити да обавите све потребне радње, и упис и тестирање, једним доласком у школу.

Додатне информације можете добити на  или на телефон 064/2141407.

Срећан упис у први разред, драги ђаци прваци!

Ксенија Илић, директор школе