Учење на даљину

Едукативни садржаји за учење на даљину се емитују на трећем каналу Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне школе.

Распоред по разредима ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, www.rasporednastave.gov.rs.

Јесење активности у мојој школи

Под покровитељством Атлетског савеза Србије, 25. октобра 2019. године, одржан је у ОШ „Милорад Мића Марковић“ у Малој Иванчи спортски дан под називом „Брзином до звезда“ за ученике од првог до четвртог разреда. Ово такмичење је представљало општинско такмичење и квалификације за наредни ниво такмичења које ће се одржати 17. новембра 2019. године у Штарк Арени у Београду. У такмичарским активностима учествовали су и наши гости из Сопота из ОШ „Јелица Миловановић“. Велики број ученика наше школе је остварио запажене резултате. На даље такмичење пласирали су се Младен Милутиновић и Јелена Марковић.

Спортски дан је помогао ученицима да проведу мање времена испред телевизора, телефона и рачунара. Оваквим активностима деца ће научити колико је важно да свакодневно буду у покрету, да се баве спортом јер ће тако одрастати у здраве људе. Желимо да се захвалимо Теленору на овој дивној акцији.

Јована Глишић и Анђела Ристић VII1

do zvezda1