Учење на даљину

Едукативни садржаји за учење на даљину се емитују на трећем каналу Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне школе.

Распоред по разредима ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, www.rasporednastave.gov.rs.

Излет за ученике седмог и осмог разреда

Ученици седмог и осмог разреда и наставници Слободан Карановић, Славојка Берић и Радица Јаћимовић били су на излету 5. маја 2019. године и обишли Космај, Орашац, Буковичку бању, Горњи Милановац, Таково и етно село Бабина река.

Упознавањем и проучавањем нових крајева и истицањем значаја културно историјских места која су ученици обишли (манастир Тресије, видиковац на Космају са којег се виде као Младеновац и Сопот, Марићевића јаругу, Буковичку бању и Бабину реку), остварени су циљеви и задаци излета .

Ученици су уживали и у панорамском разгледању Норвешке куће која се налази у Горњем Милановцу, на источном улазу у град са Ибарске магистрале и у обиласку Спомен-комплекса Други српски устанак у Такову.

Излет је реализован по плану и програму и испуњена је образовно–културна функција. Ученици и наставници су задовољни и оценили су излет веома успешним.

Радица Јаћимовић, вођа пута

spomenik

slava