Учење на даљину

Едукативни садржаји за учење на даљину се емитују на трећем каналу Радио-телевизије Србије (РТС Канал 3) за ученике основне школе.

Распоред по разредима ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, www.rasporednastave.gov.rs.

Екскурзија

marinaУченици петог и шестог разреда наше школе ишли су на екскурзију 8. јуна 2018. године.
Прво смо били у Буковичкој бањи. Тамо се нисмо много задржавали. Шетали смо парком. Наше путовање наставља се до Такова. Били смо у музеју Другог српског устанка. Кустос нам је причао о Милошу Обреновићу, вођи устанка и о самом устанку. Видели смо портрете свих вођа устанка, оружје, приватна писма. Након обиласка музеја, кренули смо на место где је одржан устанак. Ту је и даље камен на којем је Милош Обреновић одржао говор. У близини је и мала црква.
Ручали смо у Такову, а затим наставили разговор са кустосом који је стрпљиво одговарао на наша питања. После смо ишли у Горњи Милановац где смо посетили музеј и видели интересантне експонате музичке инструменте, моторе, колекцију аутомобила. Ту се наше путовање завршило.
Обогаћени новим знањима и искуствима вратили смо се кући.

Јована Ољача V1